Favoriete plaat

Kwestie van Opvoeden ALLERHANDE KINDER-KWESTIES EN SPANNENDE (KINDER)VERHALEN

(KINDER)VERHAAL

voorbladMarit.jpg

Spannende (KINDER)VERHALEN voor jong en oud(er), zie ook www.bureaumarit.nl

Kies een verhaal....

Ga naar 'Bureau M.a.R.i.T'

De avonturen van Thomas zijn er in drie delen en zijn erg leuk om te lezen, bijvoorbeeld als voorleesverhaal (leeftijd 5/10 jaar) of als leesverhaal (leeftijd 8/10 jaar). Thomas en zijn twee vriendjes en vriendinnetje, beleven allerlei spannende avonturen in ZwartBos, een groot donker bos waar een mysterieus hert rondwaart.

Het kerstverhaal is erg sfeervol en gaat ook over Thomas die op kerstavond, samen met zijn vriendinnetje Anne, oma bezoekt in ZwartBos en geheimen te weten komt van vroegere tijden, waarin de heldere kerstster centraal staat.

'Een gevaarlijk individu' verhaalt over een alleenstaande moeder die in dienst treedt bij een wel heel merkwaardige werkgever.

'Bureau M.a.R.i.T.' is een spannende roman/detective over Marit Johansen die samen met haar broer haar eigen detectivebureau begint. 'De zaak van een overspelige echtgenoot; een blauw speelgoedautootje en het verdwenen kind' worden door Marit op slimme en soms ingrijpende manier aangepakt, want 'Niets is wat het lijkt en toch is alles precies zoals het is...'  Kijk op www.bureaumarit.nl voor info over de hele detectivereeks.

- Deel1 Het spannende avontuur van Thomas en de brand in ZwartBos ISBN 978-90-812826-2-8

- Deel2 Het avontuur van Thomas en de stropers in ZwartBos ISBN 978-90-812826-1-1

- Deel3 Het kampeeravontuur van Thomas in ZwartBos ISBN 978-90-812826-3-5

Alle (kinder)verhalen zijn onder copyright ©esther.kindopvoeden.nl/©ED Vermeulen

 

'www.kindopvoeden.nl' Over opvoedperikelen van de ondeugende Thomas; spannende (kinder)verhalen en nog veel meer leuks!

 

Lees meer...